Hotel Gloria Palace

4
Tilbake

LEDIGE ROM OG PRISER

 • Antall reisende
   
Avbryt Avreise fra
Fra
 
 • Oslo Lufthavn
Avbryt Avreisedato
Velg avreisedato
Gjennomsnittspris per måned
Avbryt Hvem reiser
Antall reisende
 • Oppgi alder på hjemreisedato

Hotellinformasjon

 • Aircondition
 • All inclusive
 • Barnebasseng
 • Gratis WiFi
 • Restaurant
 • Svømmebasseng

Kvalitetshotell i rolig område av San Agustín

På Gloria Palace San Agustín bor du fantastisk bra med et innbydende bassengområde i en vakker park. Hotellet har ca 500 rom/suiter, alle med blant annet aircondition og privat balkong. 84 familiesuiter ligger i tre etasjer i en bue ute nedenfor hovedbygningen. Her har hele familien mulighet til å bo behagelig, med blant annet to separate soverom, bad og stor balkong. 

Rommene i hovedbygningen holder gjennomgående meget god standard, og sommeren 2012 fikk store deler av fellesområdet en skikkelig ansiktsløftning. 

På Gloria Palace tilbyr Solia deg mulighet til å bestille all inclusive som tillegg, og da er det meste er inkludert i prisen. Da kan du slippe å tenke på feriebudsjettet og heller konsentrere deg om den gode maten og de fine fasilitetene. 

Hotel Gloria Palace har et stort og innbydende bassengområde, med blant annet oppvarmet svømmebasseng, stort barnebasseng, solsenger og parasoller, en hyggelig bassengbar og snackbar. I hotellets sports- og helseanlegg er det blant annet tennisbane, squashbane, trimrom, badstue og mulighet til å få massasje. Maten i hotellets restauranter har høy kvalitet, og hver dag dekkes det opp smakfulle buffeter med alle tenkelige delikatesser. Husets velsmakende vin kommer fra hotelleierens egne vingårder nord i Spania. 

For dem som virkelig ønsker å nyte herlige måltider, er det mulig å bestille "all inclusive Gorbea" i form av en velkomponert og variert treretters gourmetmeny med to valg for hver rett. 6 av 7 middager pr. uke nytes da i takrestauranten Gorbea, med nydelig utsikt over San Agustín og Atlanterhavet. I barsalongen er det god stemning hver kveld med dans, underholdning og opptredener. 

Vegg i vegg med hotellet, ligger Europas største talassoterapisenter, med sitt eventyrlige "Get in shape"-basseng, velutstyrt treningsrom og utmerkede muligheter til ulike typer helsekurer og skjønnhetsbehandlinger.

Hotellfakta
Aircondition Ja
Antall rom 450
Avstand til sentrum 500 m
Avstand til strand 700 m
Badehåndklær Mot betaling
Bar Ja
Barnebasseng Ja
Byggeår 1989
Bytte av håndklær, pr uke 6
Etasjer 11
Heis Ja
Kjøleskap Ja
Minibar Ja
Oppvarming Nei
Rengjøring pr. uke 6
Renovert 2008/2012
Safe Mot betaling
Skift av sengetøy, pr uke 2
Svømmebasseng Ja
TV på rommet Ja
WiFi Ja, gratis WiFi på hele hotellet

Romtyper:

Dobbeltrom, ca. 40 m2 inkl bad og balkong, 2 ordinære senger og 1 ekstraseng sovesofa. Familierom i hotellhagen i 3 etasjers bue, ca. 46 m2 med 2 soverom, bad og balkong, 2 ordinære senger og 1-2 ekstrasenger (sovesofaer).

Barnepriser (i ekstraseng) gjelder t.o.m. 12 år

Mot tillegg:

Enkeltrom, havutsikt, halvpensjon, all inclusive, all inclusive Gorbea.


Thalassoterapi/Spa:

Ja (mot avgift). Gjester med all inclusive har 2 bad og inngang spa-avdeling inkludert. (Se nedenfor.)


Øvrig informasjon:

Hotellet tilbyr gratisbuss et par ganger om dagen mellom hotellet og stranden i Playa del Inglés eller Maspalomas for sine gjester. Det er ingen heis til familiesuitene (3 etasjers) og til dobbeltrommene som ligger en halv etasje over resepsjonen.

 

 Vil du vite mer om hotellet?
Klikk her for hotellfakta fra Besthotelinfo.

All inclusive

Alt dette er inkludert i prisen:

Ubegrenset med mat og lokale alkoholholdige og alkoholfrie drikker (øl, vin, mineralvann, vann, kaffe, te, gin, vodka, rom, whisky, m.m.) i hotellets barer og restauranter kl 10:00-23:30 (imidlertid ikke i takrestauranten Gorbea).

Frokost- og middagsbuffet i hovedrestauranten.

Lunsjbuffet på terrassen eller i hovedrestauranten.

Kaffe/te og dagens ettermiddagskake i poolbaren kl. 15:00-17:00.

Snacks, hamburgere, smørbrød m.m. i snackbaren kl 10:00-18:30.

Iskrem til barna.

Badekåpe og badetøfler på rommet.

2 gratis bad per uke i talasoterapisenterets eventyrlige vannmassasjebasseng "Get in shape" (aldersgrense 15 år).

Gratis tilgang til talasoterapisenterets fine treningsrom, badstue og tyrkiske bad.

All inclusive gourmet

Med all inclusive gourmet kan du nyte 6 av 7 middager pr. uke i takrestauranten Gorbea. Her serveres en velkomponert treretters gourmetmeny med to valg for hver rett. All inclusive gourmet bestilles mot et tillegg.

Kart

Del webadressen via epost.