Om Kenya

Kenya er safariens hjemland, men landet har uendelig mye mer å by på. Gled deg til ferieopphold under ekvator på langstrakte strender ved Det indiske hav, spennende storbyer og det rolige liv i landsbyer hvor tiden tilsynelatende står stille. Kombiner det hele med ville og farverike dyr på savannen. Velkommen til et ferieland utenom det vanlige!

En fantastisk kyststrekning

Kenyas langstrakte kyst er et fantastisk ferieparadis. Her finner du drømmestrender med kritthvit sand, vaiende palmer og turkisblått hav. Det er den perfekte kombinasjon – en avslappende ferie i tropiske omgivelser med mulighet for safari. Solia tilbyr eventyrlystne gjester et 22 dagers opphold på et herlig hotell ved Mombasakysten.

Safariens hjemland

Det er ikke uten grunn at man sier at Afrika går i blodet på deg. Når flokker med ville dyr vandrer over savannen foran kjøretøyet ditt, og du hører fjerne brøl i nattemørket mens du sitter ved leirbålet under Afrikas vakre stjernehimmel, går det opp for deg at du er med på en unik opplevelse. Du får se elefanter, løver, neshorn, sjiraffer og utallige andre dyrearter i fri utfoldelse. Mange mener at en safari er den ultimate feriepplevelse – vi skal ikke bestride det.

De beste safariområdene

Masai Maras enorme savanner, halvørkenen i Samburu, Amboseli med mektige Kilimanjaro som kulisse, Tsavos røde elefanter – alle safariområder lokker med sine «spesialiteter». Masai Mara er uten sammenligning verdens beste safariområde – men de andre kan lett måle seg og byr på helt fantastiske natur- og dyreopplevelser. Solia arrangerer mange spennende safarier i Kenya – på vårt langtidsopphold ved Mombasakysten kan du velge mellom tre safariturer av ulik lengde.

Det beste reisetidspunkt

Du kan besøke Kenyaa året rundt, men det varmest når det er vinter i her hjemme. Her er gjennomsnittstemperaturen ca. 30 grader, og forholdene er perfekte for badeferie og opplevelsessferie. 

Del webadressen via epost.