Bestill
Alder
Søk
Sesong
Jan Feb Mar Apr
Mai Jun Jul Aug
Sep Okt Nov Des

Barranco leiligheter

Sentralt plassert leilighetshotell i Playa de las Américas

Barranco har trivelige og prisgunstige leiligheter med attraktiv beliggenhet i hjertet av Playa de las Américas. Her bor du med andre ord særdeles sentralt – bare en kort spasertur fra stranden, restauranter, butikker og uteliv. I tilknytning til leilighetene finner du svømmebasseng og solterrasse, en liten hage, bar og restaurant.

Her tilbys funksjonelle toromsleiligheter. De fleste av toromsleilighetene har to etasjer, med oppholdsrom og kjøkkenkrok i første etasje mens soverom og bad ligger én trapp opp (smal spiraltrapp). Alle toromsleilighetene har balkong eller terrasse som vender mot gårdsplassen eller mot gaten.

På området finnes et oppvarmet svømmebasseng med egen del for barn, og solterrasse med solsenger. Det ligger et felles TV-rom i tilknytning til resepsjonen. Den gjestfrie og avslappede atmosfæren bidrar til at Barranco har mange gjester som stadig kommer tilbake.

En av Barrancos store fordeler er den korte veien til Playa de las Americas' mange utesteder. Til stranden er det også kort gangavstand, og butikker, barer og andre attraksjoner ligger rett rundt hjørnet. Til og med til Los Cristianos' sjarmerende sentrum og den flotte stranden Playa de las Vistas er det kun en kort spasertur.  • Strand 600 m
  • Basseng Ja
  • Barnebasseng Ja
  • Aircond. Nei
  • Restaurant Nei
  • Sentrum 100 m
Aircondition: Nei
Safe: Ja (avgift)
Byggeår: 1979
Renovert: 1998
Etasjer: 2
Heis: Ja

Romtyper: Toromsleiligheter i to etasjer (smal vindeltrapp) med oppholdsrom og kjøkkenkrok, separat soverom, balkong eller terrasse. De fleste leilighetene har to etasjer.
2 ordinære senger og 1-2 ekstrasenger i form av sovesofa.

Barnepriser (i ekstraseng) gjelder t.o.m. 12 år


Mot tillegg:
Toromsleilighet med takterrasse (over ett plan) med 2 ordinære senger samt mulighet for 1 ekstraseng.
Leilighet for bruk av én person.


Annen info: Den smale spiraltrappen mellom oppholdsrom og soverom gjør at Barranco ikke egner seg for personer med bevegelsesproblemer eller for dem som har små barn. Barranco ligger i et område med mange barer og restauranter, noe som kan bidra til noe støy på kveldstid.


Karta

Steng
Hjelp ved bestilling:
Tlf: 22 47 73 10
Fax 22 47 73 11
E-post: ferie@solia.no
   
Telefontider:
Mandag-Fredag 9:00-17:00
Lørdag 10:00-15:00
 
 
Vennligst velg reisemål og sted.
Det er ikke mulig å bestille for flere enn 8 personer om gangen.
[Missing text /general/livechat/status for nb-NO][Missing text /general/livechat/open for nb-NO]Please select a country and destination.
Barnets alder må være mellom 0 – 17 år og separert med kommategn. Eksempel: 3,5,8,14. Antall barn må også harmonisere med oppgitte barnealdre
Please choose a destination
Hotellet er lagt til i ønskelisten
Steng
departure:
date:
month:
year:
duration:
Country
destination:
adults:
campaignCode:
campaignNumber: