Reisemål / Kemer

Kemer

Kemer er et utmerket feriested med en naturskjønn beliggenhet ved sjøen og foten av de pinjekledde Taurusfjellene. Kemer er både en moderne og elegant badeby som en sjarmerende småby, og byr på en trivelig ferieatmosfære med et vakkert miljø. Avstandene er behagelig korte, og det går an å spasere mellom de mange attraksjonene. I Kemers trivelige bykjerne er det blant annet en gågate med et bredt utvalg av butikker og uteserveringssteder.

Den herlige strandpromenaden langs City Beach strekker seg frem til Kemers fine båthavn og marina med sitt utmerkede uteserveringsmiljø. I tilknytning til marinaen ligger den 55.000m2 store Moonlight Park, med blant annet delfinarium, vannpark, lekeplasser, restauranter, barer, nattklubber, utendørs diskotek og - ikke minst - sandstranden Moonlight Beach. En båtutflukt til den nærliggende ruinbyen Phaselis anbefales varmt. Det var her Aleksander den Store tilbragte vinteren i 333 f.Kr, og Phaselis tilhører absolutt ett av de absolutt vakreste stedene langs sydkysten.

Sesong
Jan Feb Mar Apr
Mai Jun Jul Aug
Sep Okt Nov Des
Velg nytt reisemål
Velg
Vennligst vent
Steng
Hjelp ved bestilling:
Tlf: 22 47 73 10
Fax 22 47 73 11
E-post: ferie@solia.no
  Åpningstider butikk, postadresse 
Telefontider:
Mandag-Fredag 9:00-17:00


 
 
Vennligst velg reisemål og sted.
Det er ikke mulig å bestille for flere enn 8 personer om gangen.
[Missing text /general/livechat/status for nb-NO][Missing text /general/livechat/open for nb-NO]Hotellet er lagt til i ønskelisten
Steng
country:
destination: