Reisemål / Alanya

Alanya

Alanya er - med sine ca 120.000 innbyggere - den største og mest besøkte av turistbyene langs den tyrkiske Middelhavsrivieraen. Langs den legendariske Kleopatrastranden, og den ca 5 km lange østre stranden - adskilt av den høye grønnkledde klippen med 1200-tallsfestningen prangende over byen - brer Alanya seg ut med de mektige Taurusfjellene som bakgrunn. 

Alanya og området rundt er perfekt for deg som liker sol- og badeferie. Det er masse å finne på, med stort aktivitets- og shoppingtilbud. Et nær ubegrenset utvalget av restauranter, barer, nattklubber og diskotek lokker leveglade feriegjester fra hele verden til stedet. Det innbydende Middelhavet rett foran deg og de majestetiske Taurusfjellene i ryggen, gir et svært godt utgangspunktet for interessante utflukter.

Alara ligger rundt 35 kilometer fra Alanya, i retning Side. Her ligger hotellene på rekke og rad langs de deilige strendene. Her kan du velge mellom sandstrender og rullesteindsstrender.

Med et pust fra Tusen og én natt, masse solskinn og herlige badestrender er Alanya et ypperlig sted både for ferielivets store gleder og for ekte tyrkiske opplevelser.

Sesong
Jan Feb Mar Apr
Mai Jun Jul Aug
Sep Okt Nov Des
Velg nytt reisemål
Velg
Vennligst vent
Steng
Hjelp ved bestilling:
Tlf: 22 47 73 10
Fax 22 47 73 11
E-post: ferie@solia.no
  Åpningstider butikk, postadresse 
Telefontider:
Mandag-Fredag 9:00-17:00
Lør 10:00-14:00
 
 
Vennligst velg reisemål og sted.
Det er ikke mulig å bestille for flere enn 8 personer om gangen.
[Missing text /general/livechat/status for nb-NO][Missing text /general/livechat/open for nb-NO]Hotellet er lagt til i ønskelisten
Steng
country:
destination: