Bestill
Alder
Søk
Sesong
Jan Feb Mar Apr
Mai Jun Jul Aug
Sep Okt Nov Des

Hotel Jardines de Nivaria

Eksklusivt hotell i art deco-stil rett ved strandpromenaden i Fañabé

Hotel Jardines de Nivaria er et praktfullt hotell med høy standard og en perfekt beliggenhet rett ved strandpromenaden og den fine Fañabéstranden. Det vakre bassengområdet, som ligger rett inntil promenaden og sandstranden, byr på et eksotisk feriemiljø med laguneformede saltvannsbasseng, fossefall, fontener, broer og gressplener. Uterestauranten La Cascada bidrar til at ferielivet på og omkring solsengen er en nytelse for kropp og sjel.

På Jardines de Nivaria bor du meget bra i et velutstyrt og delikat møblert dobbeltrom eller juniorsuite i art deco-stil. Rommene ligger i fire bygninger spredt i den vakre hotellhagen. Samtlige rom har blant annet minibar, TV og balkong/terrasse. Havutsikt kan bestilles mot et tillegg i prisen.

Fasilitetene på hotellet er meget gode. Her finner du blant annet en utsøkt restaurant med herlige frokost- og middagsbufféer (halvpensjonsmiddag mot tillegg i prisen), to á la carte-restauranter, lobbybar, barsalong og pianobar. Servicenivået er høyt, men samtidig er atmosfæren avslappet. Hotal Jardines de Nivaria har blitt premiert med en rekke utmerkelser fra flere europeiske reisearrangører for service og kvalitet.  • Strand 50 m
  • Basseng Ja
  • Barnebasseng Ja
  • Aircond. Ja
  • Restaurant Ja
  • Sentrum 250 m
Aircondition: Ja
Safe: Ja (avgift)
Antall senger: 534
Byggeår: 1997 (løpende renovert)
Etasjer: 2-5
Heis: Ja
Tennisbane: Ja

Romtyper: Elegant møblerte dobbeltrom med høy standard. Rommene har blant annet minibar, TV, bad og balkong/terrasse. Juniorsuiter har i tillegg oppholdsrom med sittegruppe.
2 ordinære senger og 0-1 ekstraseng.

Barnepriser (i ekstraseng) gjelder t.o.m. 12 år


Mot tillegg: Enkeltrom, havutsikt, halvpensjon.


Squashbaner: Ja.


Kjøpesenter: 250 m.


Kart

Steng
Hjelp ved bestilling:
Tlf: 22 47 73 10
Fax 22 47 73 11
E-post: ferie@solia.no
   
Telefontider:
Mandag-Fredag 9:00-17:00
Lørdag 10:00-15:00
 
 
Vennligst velg reisemål og sted.
Det er ikke mulig å bestille for flere enn 8 personer om gangen.
[Missing text /general/livechat/status for nb-NO][Missing text /general/livechat/open for nb-NO]Please select a country and destination.
Barnets alder må være mellom 0 – 17 år og separert med kommategn. Eksempel: 3,5,8,14. Antall barn må også harmonisere med oppgitte barnealdre
Please choose a destination
Hotellet er lagt til i ønskelisten
Steng
departure:
date:
month:
year:
duration:
Country
destination:
adults:
campaignCode:
campaignNumber: