Premium Wien

0
Utsolgt
Tilbake

LEDIGE ROM OG PRISER

  • Antall reisende
Avbryt Avreise fra
Fra
 
Avbryt Avreisedato
Velg avreisedato
Gjennomsnittspris per måned
Avbryt Reiselengde
Reiselengde
Avbryt Hvem reiser

Premium Wien

I sentrum av Europa ligger den gamle kulturnasjonen Østerrike. For mange er landet synonymt med Mozart, Donau, nyttårskonserter, Sound of Music, Sachertorte og vakkert alpelandskap. For kulturelt påfyll er det få land som tilbyr så mye som Østerrike, og få europeiske storbyer kan matche Wien i så måte.

Med Solia kan du bli med på en tettpakket Premiumreise til kulturbyen Wien. Vi skal ta flere av byens historiske severdigheter i øyesyn, både med sightseeingbuss og til fots.

Wien står med sin vakre bykjerne fra middelalderen på UNESCOs verdensarvliste. Blant de historiske bygningene ruver domkirken Stephansdom, rådhuset, parlamentsbygningen og slottene Hofburg, Belvedere og praktfulle Schönbrunn. Få byer kan skryte av slik keiserlig prakt som Wien. Og få byer har hevet cafékultur til slike høyder som «wunderbares Wien».

Men fremfor alt er Wien ensbetydende med musikk, kanskje mest fordi noen av verdens mest berømte komponister har bodd og arbeidet her. Mozart, Haydn, Schubert, Beethoven, Strauss (far og sønn), Liszt og Schubert har alle vært å oppleve på Statsoper og Musikverein.

Solias Premiumreise til Wien inkluderer en kveldskonsert med vakker klassisk musikk etterfulgt av middag på Wiener Rathauskeller. Inkludert i Premiumreisen er også en sightseeingtur med buss og byvandring i Wien.

På denne Premiumreisen skal vi bo på Hotel Azimut Vienna**** i sentrum av Wien.

Reisens varighet: 5 dager

Flyselskap: Norwegian

Om hotellet på Premiumreisen:
Azimut Vienna Delta Hotel har utmerket beliggenhet like ved hovedjernbanestasjonen og Belvedereslottet. Hotellet passer utmerket for deg som er interessert i byvandringer og sightseeing. Bydelen har mange fine butikker, caféer og restauranter, og nærheten til jernbanestasjonen gjør at det er lett å ta seg rundt i hele Wien. T-banestasjonen U1 Keplerplatz ligger kun 3 minutter unna, og tar deg enkelt inn til sentrum. Det tar ca. 10 - 15 minutter å spasere til historiske Altstadt.

Alle rommene er smakfullt innredet og utstyrt med moderne komfort for å gi deg et best mulig opphold. Det er gratis aviser på rommet. Azimut Vienna Delta Hotel har en bistro-restaurant med et stort utvalg av velsmakende, internasjonale retter og wiener-cuisine. Du kan nyte den rikholdige frokostbufféen i frokostsalen.

Romtyper:
Dobbeltrom med telefon, TV, aircondition, safe, og gratis WiFi. Bad med hårtørker. 2 ordinære senger med mulighet for 1 ekstraseng.

 

Last ned programmet for turen i pdf format her: PREMIUM Wien.pdf

 

Alt dette er inkludert i Premiumreisen til Wien:

  • Flyreise t/r Oslo Lufthavn – Wien
  • Busstransport fra flyplassen til hotellet i Wien
  • Opphold på Azimut Delta Vienna**** med frokost
  • Velkomstmiddag
  • Besøk til barokkslottet Belvedere
  • Utflukt til  Schönbrunn slott
  • Wienerkonsert og middag
  • Sightseeing med buss
  • Byvandring inkludert lunsj

 

Program

Dag 1:
Ankomst

Fra Wien flyplass er det kort vei inn til sentrum av Wien. Vi begynner oppholdet i Wien med en guidet busstur rundt i byen, og får en smak av Wien med blant annet Hundertwasserhaus, fornøyelsesparken Prater, matmarkedet Naschmarkt, Museumsinsel og Wiener Staatsoper.

Vi sjekker inn på hotellet, og spiser velkomstmiddag om kvelden. Middagen er på hyggelige restaurant Kaiser, i gangavstand fra hotellet.

Dag 2:
Byvandring

Etter frokost legger vi ut på byvandring i Wiener Altstadt. Wiens historiske bykjerne er oppført på UNESCOs verdensarvliste, og gamlebyen i Wien er en av verdens vakreste, med historiske monumenter og bygninger som den keiserlige residens Hofburg, Stephansdom og Burgtheater. Her finner du vakre plasser, smale smug og storslått arkitektur fra alle stilperioder. Wien er ikke Wien uten alle sine typiske caféer. Gamlebyen rommer flere bilfrie shoppinggater – den mest kjente er Kärtner Strasse.

Vi spiser lunsj og tar et glass vin i den stemningsfulle kjellerrestauranten Zwölf Apostel (inkl.)

Om ettermiddagen besøker vi barokkslottet Belvedere som ligger 500 meter fra hotellet.

Dag 3:
Utflukt til Schloss Schönbrunn 

En kort togreise fra hovedjernbanestasjonen i Wien ligger Østerrikes kanskje mest berømte slott, Schönbrunn.  Dette praktfulle palasset var engang keiserfamiliens sommerresidens, og er et av Europas mest imponerende byggverk fra barokken. Ikke bare er selve palasset verdt et besøk, men den unike slottsparken må også ses. Etter omvisningen kan du velge om du blir igjen for å se mer av slottet på egen hånd, eller følge med guiden inn til byen, hvor vi besøker Mariahilferstrasse, en av Wiens største handlegater.

Dag 4:
Dagen er på egen hånd, men om kvelden møtes vi for en minneverdig utflukt til Palais Auersperg med klassisk wienerkonsert og trerettersmiddag på Wiener Rathauskeller.

Dag 5:
Hjemreise

Vi sjekker ut av hotellet og reiser til flyplassen.

Kart

Del webadressen via epost.