Premium Mallorca

Overnattinger 7 netter
Pris pr person fra 8 995,-
9 495,-
Se flere avreisedatoer

Premiumreise for livsnytere til den fantastiske øya Mallorca, der ferie og avslapping, i kombinasjon med spennende utflukter i det solvarme Middelhavet står i fokus.

At Mallorca er uendelig mye mer enn 80-tallets selskapsreiser er noe alle vet. Her venter et fantastisk klima, strender og en sjarmerende hovedstad med hyggelige restauranter, spanske kaffebarer og merkevarebutikker i alle ulike prisklasser. 

Reis med Solia på denne meget hyggelige Premiumreisen og opplev hva den største av øyene i Balearene har å by på. 

Reisen strekker seg over åtte flotte dager (syv overnattinger) og det er arrangementer i Solias regi tre av dagene. Først tar guiden oss med på en halvdagstur til den vakre hovedstaden Palma de Mallorca med borgen, gamlebyen og den vakre katedralen La Seu fra 1300-tallet. Deretter har vi litt tid på egenhånd og kan nyte tilbudet i det flott utvalget av butikker, restauranter og kaffeer. 

Neste tur er en praktfull utflukt hvor vi skal oppleve de vakre byene Valldemossa og Sóller. I Valldemossa er inngangbilletter til Carthusian-klosteret og museet inkludert. Dagens tur går videre til Sóller og byens lille havn Puerto de Sóller, hvor vi underveis nyter den fantastiske naturen og en flott togtur. Togstrekningen ble bygd i 1911 og denne togreisen er nok en av Europas mest sjarmerende. De gamle trevognene gir reisen en ekstra dimensjon. Sporet går mellom fjell og daler og gjennom 13 tunneler i de vakre Tramuntanafjellene. Ved endestasjonen  i Puerto de Sollér finner vi et lite museum med verker av Picasso og Joan Miró. 

Den tredje utflukten tar oss til østsiden av Mallorca og kystbyen Porto Cristo. Like utenfor sentrum finner vi Cuevas del Drach - dragegrottene - en av Mallorcas absolutt største turistattraksjoner. Vi seiler inn i en magisk grotteverden hvor de dramatiske dryppsteinsformasjonene er trolsk opplyst. Her avholdes ofte konserter og høydepunktet er nok den underjordiske innsjøen. 

På reisen bor vi på nyoppussede Hotel Agua Beach**** i hyggelige Palma Nova.

Turen passer godt for deg som ønsker å blande sosiale opplevelser med kultur og tid på egen hånd. Palma Nova ligger like utenfor Palma - og veien inn til den baleariske hovedstaden er kort om du vil utforske det sjarmerende bylivet i Palma nærmere. Her kommer du tett innpå det mallorkinske hverdagslivet. Atmosfæren er absolutt spansk og tapasbarene ligger ligger tett i tett langs de trange gatene. Pass også på å handle sko, vesker og klær - utvalget er i verdensklasse!

I tillegg til arrangementene som inngår i reisens pris er det mulig å melde seg på en heldagstur til Inca og Formentor. I Inca er det et stort marked, og Formentor er en vakker naturopplevelse vest på Mallorca, med flotte klipper og utsikt over Middelhavet. (Påmeldelse hos Solias guider på Mallorca.)

Last ned programmet for turen i pdf format her: PREMIUM Mallorca.pdf

Avreisested
 • Oslo Lufthavn (OSL)
Smakebiter:
 • Heldagstur til Valldemossa, Sollér og Puerto de Sóller med togtur og lunsj inkludert
 • Heldagstur til Porto Cristo og Dragegrottene, lunsj inkludert
 • Halvpensjon (frokost og middag) inkludert
Les mer

Priser

Se alt som er inkludert i prisen:

 • Flyreise tur-retur Oslo Lufthavn - Mallorca
 • Innsjekket bagasje maks 2 x 20 kg pr person + maks 10 kg håndbagasje
 • 1 uke på Hotel Agua Beach **** i dobbeltrom, Palma Nova
 • Halvpensjon (frokost og middag) på hotellet
 • Halvdagstur til hovedstaden Palma de Mallorca
 • Heldagstur til Valldemossa, Sóller og Puerto de Sóller, inkludert togtur og lunsj
 • Heldagstur til Dragegrottene og Porto Cristo, lunsj inkludert
 • Skandinavisk reiselederservice

Følgende er ikke inkludert:

 • Heldagstur til Inca og Formentor
 • Frivillige forsikringer
 • Måltid på flyreisen
 • Måltider utenom program
 • Transport til/fra flyplass - hotell

Program

Dag 1
Ankomst Mallorca
Ankomst Mallorca

Ved ankomst til Mallorca vil vi bli møtt på flyplassen av en representant fra Solia. For de av gjestene som har bestilt transport til hotellet venter bussen på flyplassen. Vi sjekker inn på hotellet i Palma Nova og kan slappe av etter reisen.

Dag 2-7
Utfluktsprogram
Utfluktsprogram

Palma de Mallorca
Vår reiseleder tar oss med til hovedstaden Palma de Mallorca hvor vi får en guidet bytur. Her vil vi blant annet få se den sjarmerende gamlebyen med sine trange smug og gater, vakre bygninger og gamle kirker, samt borgen og den imponerende katedralen La Seu som ble bygd på 1300-tallet. Etter den guidede turen har vi tid til å utforske byen på egenhånd, før vi returnerer tilbake til Palma Nova.

Valldemossa, Sóller og Puerto de Sóller
Vi begynner dagen med et besøk i den sjarmerende lille fjellandsbyen Valldemossa som ligger 435 m.o.h. Carthusian-klosteret fra 1300-tallet er stedets store attraksjon. Her oppholdt komponisten Frédéric Chopin og forfatteren Aurore Dudevant (også kjent som George Sand) seg i perioden 1838 - 1839.

Vi fortsetter turen til Sóller og den sjarmerende badebyen Puerto de Sóller, hvor vi får et opphold. På turen kjører vi gjennom Mallorcas vakre fjellområde Tramuntana.

Dette er en heldagsutflukt med mallorkinsk lunsj.

Dragegrottene og Porto Cristo
Vi besøker den idylliske strandbyen Porto Cristo, hvor det blir tid til å spasere litt rundt og nyte den rolige stemningen. Etterpå fortsetter vi turen til de berømte dryppsteinsgrottene «Cuevas del Drach». Grottene ligger 2 km sør for Porto Christo og er en av Mallorcas store turistattraksjoner. Dragehulene består av 4 grotter som har forbindelse med hverandre, og her kan man se spennende kalksteinsformasjoner.

Vi kjører båt inn i hulene og møtes av en magisk grotteverden. Her holdes det ofte konserter og fremføringer på grunn av den gode akustikken og den helt spesielle stemningen. I Dragegrottene finnes dessuten en av Europas største underjordiske innsjøer, som er helt unik på grunn av det fargerike lysspillet i dryppsteinsgrottene. Grottene var kjent allerede i middelalderen, og ble ombygd med belysning og trapper for besøkende på 1930-tallet. Dette er en heldagsutflukt med lunsj inkludert.

NB! Vi gjør oppmerksom på at det kan forekomme endringer i programmet.

 

Dag 8
Hjemreise
Hjemreise

Etter en avslappende og opplevelsesrik uke på vakre Mallorca setter vi kursen tilbake til Norge. Det er busstransport tilbake til flyplassen for de som har bestilt det.

Takk for turen!

Bilder

Hotell

På denne premiumreisen bor vi på moderne og lekre Hotel Agua Beach**** ved strandpromenaden i Palma Nova. Hotellet er kun for voksne.

Hotel Agua Beach ligger flott til i Palma Nova, med den fine sandstranden og strandpromenaden tvers over gaten for hotellet. Vinteren 2014 ble hotellet renovert, og tilbyr moderne rom og fine fellesområder.

Hotellet har et basseng og en liten hage. På taket av det ene av hotellets bygg er det stor solterrasse med solstoler og jacuzzi. Bassengbaren (åpen 10:00 - 18:30) har flott utsikt til strandpromenaden og sjøen. 

I området rundt hotellet er det godt utvalg av kaféer, butikker og restauranter. Til Palma by tar du deg enkelt inn enten med buss eller taxi (40/20 minutter), og her er utvalget av spisesteder, utesteder og shopping meget godt.

Kart

Del webadressen via epost.