Premium Mallorca

0
Tilbake

LEDIGE ROM OG PRISER

  • Antall reisende
Avbryt Avreise fra
Fra
 
  • Oslo Lufthavn
Avbryt Avreisedato
Velg avreisedato
Gjennomsnittspris per måned
Avbryt Hvem reiser

Program og hotellinfo

  • Aircondition
  • Gratis WiFi
  • Restaurant
  • Svømmebasseng

Premiumreise for livsnytere til den fantastiske øya Mallorca, der ferie og avslapping, i kombinasjon med spennende utflukter i det solvarme Middelhavet står i fokus.

At Mallorca er uendelig mye mer enn 80-tallets selskapsreiser er noe alle vet. Her venter et fantastisk klima, strender og en sjarmerende hovedstad med hyggelige restauranter, spanske kaffebarer og merkevarebutikker i alle ulike prisklasser. 

Reis med Solia på denne meget hyggelige Premiumreisen og opplev hva den største av øyene i Balearene har å by på. 

Reisen strekker seg over åtte flotte dager (syv overnattinger) og det er arrangementer i Solias regi tre av dagene. Først tar guiden oss med på en halvdagstur til den vakre hovedstaden Palma de Mallorca med borgen, gamlebyen og den vakre katedralen La Seu fra 1300-tallet. Deretter har vi litt tid på egenhånd og kan nyte tilbudet i det flott utvalget av butikker, restauranter og kaffeer. 

Neste tur er en storslått tur hvor vi skal oppleve Valldemossa og Soller. I Valldemossa er inngangbilletter til Chartreusse-museet inkludert. Dagens tur går videre til Soller og byens lille havn Port de Soller, hvor vi blant annet nyter den fantastiske naturen og en flott togtur. Togsporet ble bygget i 1911 og togreisen er nok en av Europas mest sjarmerende på skinner. De gamle trevognene gir togreisen en ekstra dimensjon. Sporet går mellom fjell og daler og 13 tunneler tar oss gjennom de vakre Tramuntanafjellene. Vel fremme i Port de Soller finner vi et lite museum i endestasjonen med verker fra Picasso og Joan Miro. 

Den tredje utflukten tar oss til østsiden av Mallorca og kystbyen Porto Cristo. Like utenfor sentrum finner vi Cuevas del Drach - dragegrottene, en av Mallorcas absolutt største turistattrakasjoner. Vi tar oss behagelig ned under overflaten hvor vi møtes av en magisk grotteverden. Her avholdes ofte konserter og høydepunktet er nok den underjordiske innsjøen. 

På reisen bor vi på nyoppussede Hotel Agua Beach (4 stjerner) i hyggelige Palma Nova.

Turen passer godt for deg som ønsker å blande sosiale opplevelser med kultur og tid på egen hånd. Palma Nova ligger like utenfor Palma - og veien inn til den baleariske hovedstaden er kort om du vil utforske det sjarmerende bylivet i Palma nærmere. Her kommer du tett innpå det mallorkinske hverdagslivet, atmosfæren er absolutt spansk og tapasbarene ligger ligger tett i tett etter hverandre langs de trange gatene. Pass også på å handle sko, vesker og klær - utvalget er i verdensklasse!

I tillegg til arrangementene som inngår i reisens pris er det mulig å melde seg på en heldagstur til Inca og Formentor. I Inca er det et stort marked, og Formentor er en naturopplevelse vest på Mallorca, med flotte klipper og utsikt over det store, blå Middelhavet. (Påmeldelse hos Solias guider på Mallorca.)

Avreisedatoer 2017:

6. mai
2. september
9. september
16. september
23. september
7. oktober

Last ned programmet for turen i pdf format her: PREMIUM Mallorca.pdf

Hotellfakta
Antall rom 140
Avstand til sentrum 100 m Palma Nova
Avstand til strand 50 m
Byggeår 1967
Etasjer 5
Heis Ja
Kun for voksne Ja
Renovert 2014
Safe Mot betaling
Treningsrom Ja
Utleie av strandhåndklær Ja
WiFi Ja

Alt dette er inkludert:

√ Flyreise tur-retur Oslo Lufthavn - Mallorca
√ Innsjekket bagasje maks 2 x 20 kg pr person + maks 10 kg håndbagasje
√ 1 uke på Hotel Agua Beach **** i Palma Nova
√ Halvdagstur til hovedstaden Palma de Mallorca
√ Heldagstur til Valldermossa, Soller og Port de Soller, inkludert lunsj
√ Heldagstur til dragegrottene, Porto Cristo, lunsj inkludert


Mot tillegg:
Heldagstur til Inca og Formentor, transport flyplass til hotell. 

Hotellkart

Del webadressen via epost.